Tygjakten!

Nya fräscha tyger från Znok.
Det är både tigrar, krokodiler, riddare & drakar, små fåglar, katter, påfåglar och stjärnor.

Mitt andra paket jag väntat på och väntat på som aldrig kom. Det hittade jag i grannens brevinkast igår, så idag låg det snällt på mig och väntade i mitt tidningsställ. Härlig morgonleverans! :)
 
Från JNY kom det tillslut ugglor med matchande randigt, badankor och racerbilar.
Detta blir det sista med tygbeställningar denna sommar. Får jag ta ställning i höst hur det blir. Har ju egentligen alldeles för mycket i tygskåpet just nu.
 
Om allt går som det ska så blir det Jogersö Loppis för Sam Design nästa tisdag. :)
 
 
 
 
 

Beställning klar!

Innehållandes:
 
En liten klänning i storlek 56. Limegröna stjärnor.
 
Samma modell och storlek i Rhino Boy.
 
Sist men inte minst, ett par byxor i storlek 62 med Valpen min.
 

Hösttossor klara!

Dessa fyra små tossor har legat på sybordet i hur många månader som helst. Men igår, med lite egen tid här hemma och en massa sylust blev de äntligen färdiga.
 
 

De kommer finnas under till salu, med mer information.
 
 
 
 
 
 
 

Nya kjolar färdiga!

 
Det var bara lapparna som fattades på dessa, så när maskinen ändå skulle få vit tråd så passade jag på och färdigställde dessa. Två små kjolar i storlek 62 som kommer finnas under Till Salu-skylten inom en snar framtid. Glömde fota dem var för sig, men det ska vi ordna bot på.
 
 
 
 

Wheels och Vikingar!


Denna T-sha är en beställning. Synd att färgen inte kommer till sin rätta, för den är mer grön i färgen än blå egentligen. Znoks Wheels.
 
 
Denna med vikingar är sydd till mitt eget barn. En storlek större än vad han drar nu. Tänkte den skulle få vänta till hösten.

Hujeda mig...

Så fick man tygbegär och handlade alldeles för mycket egentligen.
Det kommer komma in badankor, racerbilar, rosa ugglor med matchande randigt till, stjärnor, påfåglar, katter, fåglar, krokodiler, tigrar och riddare med drakar.
 
Efter denna beställning har jag gett mig själv tygstopp! Inga mer tyger ska inhandlas resten av sommaren, fram till 31 augusti.
 
Nu har jag lite beställningar och sy upp. Alltid lika kul när kompisarna får kusin-och kompisbarn och behöver lite bebiskläder. :)

RSS 2.0